Registrovana poljoprivredna gazdinstva Registrovana poljoprivredna gazdinstva Registrovana poljoprivredna gazdinstva Registrovana poljoprivredna gazdinstva

Registrovana poljoprivredna gazdinstva

  • Agro paket računa
  • Krediti za obrtna sredstva
  • Investicioni krediti

 


Proizvodi za registrovana poljoprivredna gazdinstva

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo specijalno kreiranu ponudu Vojvođanske banke za poljoprivredna gazdinstva. Vojvođanska banka je prepoznala privredni potencijal poljoprivrede i kreditnu podršku poljoprivredi označila kao strateški važnu. Iz tog razloga, konstantno razvijamo našu ponudu i radimo na unapređenju i pojednostavljenju procesa odobravanja kredita.

instant placanja

Instant plaćanja


Mogućnost plaćanja - 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, 365 dana u godini.

 


 


 

Agro paket računa

Najbolji proizvodi i usluge za registrovana poljoprivredna gazdinstva spakovani u Agro pakete računa! Ponesite ličnu kartu ili pasoš i otvorite svoj Agro paket računa potpuno besplatno!

Detaljnije

Dozvoljeni minus

Pozajmica po računu je stalno dostupna rezerva sredstava za sve potrebe vašeg poslovanja. Kamatu plaćate samo na onaj iznos i za one dane kada ste koristili pozajmicu!

Detaljnije

Krediti za obrtna sredstva

Izaberite jedan od kredita Vojvođanske banke za obrtna sredstva i uz minimalnu proceduru i brz rok odobravanja, radovi mogu da počnu što pre!

Detaljnije

Investicioni krediti

Izaberite investicioni kredit u skladu sa svojim planovima, za kupovinu zemljišta, poslovnog i stambenog prostora, mehanizacije, stoke, izgradnje staklenika, silosa, plastenika…neka vaše gazdinstvo raste dinamikom kojom vi želite.

Detaljnije

Naknade

Naknade i provizije za poljoprivredu


Proverite naknade i provizije